Empress Kaplama Nedir?

Empress Kaplama Nedir?

Empress Kaplama Nedir? Empress kaplama nedir ve neden tercih edilir gibi sorular, yakın zamanda porselen diş yaptırmak isteyenlerin yakından ilgilendirir. Estetik görünümün sağlanması için dişlere porselen uygulama yapılır. Yapılan bu porselen uygulamalarında genelde metal madde kullanılır. Empress olarak ifade edilen porselen türünde ise herhangi bir metal madde kullanılmaz. Bunun yerine cam seramik kullanılarak daha dayanıklı ve estetik bir görünüm elde edilir.

Empress Kaplama

Empress Kaplama Nedir? Empress Kaplama hiçbir metal barındırmayan ve seramik parçalar üzerine cam seramiklerin konulması ile elde edilen porselen türüdür. İçeriğine bakıldığında, aslında seramikten oluştuğu görülür. Yani bu kaplama türüne aslında porselen diş de diyebiliriz. Işığı son derece iyi geçirdiği için, doğal bir görünüme sahiptir. Estetik diş uygulamalarında, bu özelliği sayesinde son derece tercih edilen ve etkili olan bir kaplama uygulamasıdır. Ön dişlerin görüntüsünden rahatsız olan ve estetik bir görünüm elde etmek isteyen hastalar için oldukça uygun bir yöntemdir.

Uygulamanın Avantajları

Empress kaplama uygulaması sağlamış olduğu pek çok avantaj dolayısıyla en çok tercih edilen tedavilerden biridir. Bilinen en önemli avantajları ise şöyledir:

  • Işık geçirgenliği son derece yüksektir ve bu sayede de renk kontrolleri yapılabilir.
  • Işık geçirgenliği dolayısıyla ayrıca doğal bir görünüme sahiptir. Kendi doğal dişleriniz gibi görünür.
  • İçerisinde herhangi bir metal madde olmadığı için çok sağlıklı bir seçenektir. Özellikle metallere karşı alerjisi olan kişilerde herhangi bir zararlı yan etki oluşturmaz.
  • Aşınmalara karşı yüksek dayanıklılık sağlar.
  • Ön dişlerin yeniden boyutlandırılmasını sağlar ve böylece istenildiği gibi estetik ve güzel görünümler elde edilebilir.
  • Her kaplama uygulamasında olduğu gibi dişlerin daha estetik ve güzel görünmesini sağlar. Gülme kusurlarını ortadan kaldırıp, muhteşem gülüşlere sahip olmanızı sağlar.

Empress Kaplama Tedavisi

Empress kaplama tedavisi için uzman diş hekimlerinden yardım alınması gerekir. Son yıllarda ülkemizde oldukça yaygın olarak tercih edilen bir uygulamadır. Detaylı muayene sonrasında kaplama işlemlerinde kişiye özel olarak kalıp çıkarılır. Çıkarılan bu kalıba göre de kaplama malzemesi hazırlanır. Daha sonrasında ise uygun bir biçimde kaplama malzemesi uygulanarak, estetik görünüm elde edilir.

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka diş hekimlerimize başvurun.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı buton1-1024x267.png

Antalya Smile Designs

Antalya Smile Designs Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği olarak; her yaştan hastaya uygun tedavi olanaklarını, Antalya’nın en özel konumlarından birinde, en yeni teknolojiye sahip donanımı kullanarak sizlere sunuyoruz. Ağız ve diş sağlığı konusunda alanında uzman bir ekibe sahip tam donanımlı bir klinikten destek almak istiyorsanız, sizleri kliniğimize bekliyoruz.

Klinikte Hangi Tedavi Seçeneklerini Sunuyoruz?

Antalya Smile Designs ailesi olarak, kliniğimizde pek çok önemli uygulamayı başarıyla gerçekleştiriyoruz. Her zaman en iyi cihazları ve en kaliteli malzemeleri kullanıyoruz. Bu sayede, yaptığımız tüm işlemlerde en iyi sonuçları elde ederek %100 hasta memnuniyeti sağlıyoruz.

Klinikte Hangi Tedavi Seçeneklerini Sunuyoruz?

Antalya Smile Designs ailesi olarak, kliniğimizde pek çok önemli uygulamayı başarıyla gerçekleştiriyoruz. Her zaman en iyi cihazları ve en kaliteli malzemeleri kullanıyoruz. Bu sayede, yaptığımız tüm işlemlerde en iyi sonuçları elde ederek %100 hasta memnuniyeti sağlıyoruz. Kliniğimizde uyguladığımız başlıca tedavi ve işlemler aşağıdaki gibidir:

  • İmplant tedavileri
  • Kanal tedavisi
  • Diş beyazlatma işlemleri
  • Diş kaplama uygulamaları
  • Ortodonti tedavileri
  • Protez uygulamaları
  • Çene cerrahisi uygulamaları
  • Pedodonti uygulamaları
  • Gülüş tasarımı
  • Rutin ağız ve diş sağlığı kontrolleri

Sadece bunlar değil elbette. Ağız, diş ve çene sağlığı konusunda daha pek çok uygulama ve tedavi için bizi ziyaret edebilirsiniz.

Neden Antalya Smile Designs?

Ağız ve diş sağlığı tedavileri konusunda en iyi donanıma sahip bir klinikten ve konusunda uzman kişilerden oluşan bir ekipten destek almak en doğal hakkınız.